Kwietne warsztaty z Damianem Kordasem i Olejem Wielkopolskim


Wszystko zaczęło się półtora tygodnia temu gdy w portierni, w pracy, o poranku znalazłam kosz niespodziankę a w nim zaproszenie na warsztaty, książkę z dedykacja a także kilka prezentów od Oleju Wielkopolskiego.



Warsztaty odbyły się w ubiegły wtorek 7go marca w studiu kulinarnym na warszawskich Koszykach.
Gotowaliśmy pod czujnym okiem Damiana Kordasa, było gwarnie, wesoło i bardzo, bardzo sympatycznie.


Przywitał nas pyszny poczęstunek i kwiaty.
A potem ruszyliśmy do działania. Razem z Anitą z Od A do Z gotuj i jeszcze kilkoma osobami przygotowywaliśmy gryczano batatowe pulpeciki oraz placuszki gryczane na deser.


Zapraszam na fotorelację z naszych poczynań.

bataty i rozmaryn... będzie pysznie!
jest bób, będzie hummus...

Hummus z bobu i pure z batatów się zrobiły...


Kwiatkami będziemy dekorować, kwiaty będziemy jeść!!!



kulamy...
smażymy...
... i jeszcze sos z jogurtu i ogórka...
podajemy :)

a na deser będą placuszki... bananowo gryczane z sosem z borówek...
pysznie!
pożegnalna fotka!
Olej Wielkopolski, bardzo dziękuję za zaproszenie na tak miłe wydarzenie w przededniu kobiet oraz za udostępnienie filmu z wydarzenia, który możecie zobaczyć na blogowym fanpage :)



Komentarze

  1. O rajuśku, jak super!!!! Zawsze lubiłam wszelakie warsztaty - wraca sie po nich z taka mega pozytywna energi :) U ciebie jeszcze z pełnym brzuchem :D :D :D

    OdpowiedzUsuń

  2. Gotowanie z Tobą i Damianem to sama przyjemność. Dziś kupiłam masło klarowane aby zrobić placuszki:)

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Za wszystkie słówka od Was dziękuję :) a za weryfikacje przepraszam, spamerzy nie dają mi żyć :(

Zimowy pilaw z pęczaku - na wizji

Popularne posty