Wszystko zaczęło się półtora tygodnia temu gdy w portierni, w pracy, o poranku znalazłam kosz niespodziankę a w nim zaproszenie na warsztaty, książkę z dedykacja a także kilka prezentów od Oleju Wielkopolskiego.
Warsztaty odbyły się w ubiegły wtorek 7go marca w studiu kulinarnym na warszawskich Koszykach.
Gotowaliśmy pod czujnym okiem Damiana Kordasa, było gwarnie, wesoło i bardzo, bardzo sympatycznie.
Przywitał nas pyszny poczęstunek i kwiaty.
A potem ruszyliśmy do działania. Razem z Anitą z
Od A do Z gotuj i jeszcze kilkoma osobami przygotowywaliśmy gryczano batatowe pulpeciki oraz placuszki gryczane na deser.
Zapraszam na fotorelację z naszych poczynań.
|
bataty i rozmaryn... będzie pysznie! |
|
jest bób, będzie hummus... |
Hummus z bobu i pure z batatów się zrobiły...
Kwiatkami będziemy dekorować, kwiaty będziemy jeść!!!
|
kulamy... |
|
smażymy... |
|
... i jeszcze sos z jogurtu i ogórka... |
|
podajemy :) |
|
a na deser będą placuszki... bananowo gryczane z sosem z borówek... |
|
pysznie! | |
|
pożegnalna fotka! |
Olej Wielkopolski, bardzo dziękuję za zaproszenie na tak miłe wydarzenie w przededniu kobiet oraz za udostępnienie filmu z wydarzenia, który możecie zobaczyć na blogowym fanpage :)
O rajuśku, jak super!!!! Zawsze lubiłam wszelakie warsztaty - wraca sie po nich z taka mega pozytywna energi :) U ciebie jeszcze z pełnym brzuchem :D :D :D
OdpowiedzUsuń
OdpowiedzUsuńGotowanie z Tobą i Damianem to sama przyjemność. Dziś kupiłam masło klarowane aby zrobić placuszki:)