Buraczki z malosolnym i koperkiem

Pyszna kombinacja obiadowa. Świetna do mięs ale i do warzyw, także z grilla.
Wbrew moim obawom połączenie buraczków i ogórków okazało się wspaniałym pomysłem.


Buraczki z małosolnym i koperkiem

3 młode buraki, upieczone
2 ogórki małosolne
łyżka oliwy
łyżeczka octu balsamicznego
sól, pieprz
garść posiekanego koperku

Buraki i ogórki kroimy w kostkę.
Mieszamy z resztą składników. Chłodzimy i podajemy.

Komentarze

  1. Moja mama podejrzała Twój przepis i stwierdziła, że jest fajny :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Super! bardzo się cieszę :) pozdrowienia dla Mamy!

      Usuń

Prześlij komentarz

Za wszystkie słówka od Was dziękuję :) a za weryfikacje przepraszam, spamerzy nie dają mi żyć :(

Zimowy pilaw z pęczaku - na wizji