Ponad dwa tygodnie temu, 12 września, w samo południe rozpoczęły się warsztaty z Sebastianem Olmą. Organizatorem była Cisowianka a odbywały się w CookUp na Racławickiej. Miałam przyjemność wygrać je w konkursie na danie bez soli. Po różnych perypetiach mogłam dołączyć do grona zwycięzców.
Było to moje pierwsze doświadczenie z tym studio kulinarnym. W doborowym towarzystwie powstały cztery pyszne dania, i to wcale nie w formie degustacyjnej, bez dodatku soli.
Sebastian Olma okazał się bardzo sympatycznym, rzeczowym i konkretnym nauczycielem.
No i niezłe z niego ziółko :P
Zdjęcia robione przez organizatorów możecie zobaczyć
TUTAJ na profilu fb organizatora, tam też znajduje się filmik z wydarzenia :)
Zapraszam na moją krótka fotorelację.
 |
nie ma jak doprawić rogi Wiewiórze :P |
 |
duuużo masła |
 |
będzie sos malinowy... |
 |
i brownie... dużo brownie! |
 |
czekolada posiekana |
 |
kiciuś miesza wszystko |
 |
ciasto w foremkach |
 |
suszone i pieczone pomidory z gotowaną cielęciną i świeżymi pomidorami |
 |
smażona sardynka portugalska z marynowanymi warzywami |
 |
piersi kurczaka z brzoskwiniami na kilka sposobów, pęczakiem i lubczykiem |
 |
ciastko czekoladowe z sosem malinowym i marynowanymi malinami :) |
Dziękuję Cisowianko za nowe doświadczenia i dobra zabawę :)
A Wy Moi Drodzy zgadnijcie jakie danie przygotowywałam ja!?!
Piękna Ty, potrawy i pan z Top Szefa! :D
OdpowiedzUsuńhehe dzięki!!!
Usuńojaju jak fajowo:) dołączam się do komplementów.
OdpowiedzUsuńwielgachne dziękuję!!!
Usuńojojoj zazdraszczam pozytywnie
OdpowiedzUsuńciasto ? , ale pysznosci tam mieliście mmmm
UsuńTAK ciacho robiłam :) było pysznie pod każdym względem :)
UsuńZapewne brownie:) .... fajne i przydatne warsztaty:)
OdpowiedzUsuńI znów przegapiłam coś ciekawego. Super że tam byłaś!
OdpowiedzUsuń