Warsztaty Cisowianki dotyczace gotowania z mniejsza iloscia soli i ja

Ponad dwa tygodnie temu, 12 września, w samo południe rozpoczęły się warsztaty z Sebastianem Olmą. Organizatorem była Cisowianka a odbywały się w CookUp na Racławickiej. Miałam przyjemność wygrać je w konkursie na danie bez soli. Po różnych perypetiach mogłam dołączyć do grona zwycięzców.
Było to moje pierwsze doświadczenie z tym studio kulinarnym. W doborowym towarzystwie powstały cztery pyszne dania, i to wcale nie w formie degustacyjnej, bez dodatku soli.
Sebastian Olma okazał się bardzo sympatycznym, rzeczowym i konkretnym nauczycielem.
No i niezłe z niego ziółko :P
Zdjęcia robione przez organizatorów możecie zobaczyć TUTAJ na profilu fb organizatora, tam też znajduje się filmik z wydarzenia :)
Zapraszam na moją krótka fotorelację.



nie ma jak doprawić rogi Wiewiórze :P
duuużo masła
będzie sos malinowy...
i brownie... dużo brownie!
czekolada posiekana
kiciuś miesza wszystko
ciasto w foremkach
suszone i pieczone pomidory z gotowaną cielęciną i świeżymi pomidorami
smażona sardynka portugalska z marynowanymi warzywami
piersi kurczaka z brzoskwiniami na kilka sposobów, pęczakiem i lubczykiem

ciastko czekoladowe z sosem malinowym i marynowanymi malinami :)
Dziękuję Cisowianko za nowe doświadczenia i dobra zabawę :) 

A Wy Moi Drodzy zgadnijcie jakie danie przygotowywałam ja!?!

Komentarze

Prześlij komentarz

Za wszystkie słówka od Was dziękuję :) a za weryfikacje przepraszam, spamerzy nie dają mi żyć :(

Zimowy pilaw z pęczaku - na wizji

Popularne posty